Naminiai irisai
|

Naminiai irisai

Ingredientai:

  • rudasis cukrus: 500 gramų
  • pienas: 100 mililitrų
  • grietinė: 100 mililitrų
  • sviestas: 20 gramų
  • medus: 2 šaukštų
  • vanilinis cukrus: 1 šaukšto
  • aliejus: 1 šaukšto

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje visus nurodytus ingredientus, išskyrus aliejų, pilame į puodą, maišome, kol ištirps cukrus. Užvirus verdame maždaug 5–7 minutes. Pravėsiname. Skardelę (maždaug 20×20 centimetrų dydžio) ištepame su aliejumi, supilame šiltą masę, dedame į šaldytuvą bei leidžiame sustingti.

2. Galiausiai supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai