Naminiai kebabai
| |

Naminiai kebabai su vištiena

Ingredientai:

  • vištiena: 400 gramų
  • tortilijos: 6
  • pomidorai: 2
  • pekininis kopūstas: 0,25
  • raudonieji svogūnai: 2
  • ilgavaisiai agurkai: 0,5
  • žalios saldžiosios paprikos: 1
  • majonezas
  • druska
  • pipirai
  • prieskoniai paukštienai
  • aliejus

Padažui:

  • natūralus jogurtas: 1 indelio
  • česnakas: 2 skiltelių
  • ilgavasiai agurkai: 0,5
  • marinuoti agurkai: 1
  • druska
  • pipirai
  • krapai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje vištieną supjaustome juostelėmis arba smulkiais gabalėliais, apibarstome druska, pipirais bei kitais mėgiamais prieskoniais. Palaikome bent 10 minučių bei pakepiname su aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol vištiena gerai paruduos.

2. Tuomet pekininį kopūstą, pomidorus, papriką bei raudonuosius svogūnus supjaustome norimo dydžio gabalėliais, agurką sutarkuojame.

3. Tada padažui natūralų jogurtą sumaišome su 2 susmulkintomis česnako skiltelėmis ir sutarkuotais ilgavaisiu bei marinuotu agurkais. Įberiame truputį druskos, pipirų, kalendros, krapų bei lengvai išmaišome.

4. Po to ant tortilijos tepame truputį majonezo, sudedame vištieną, daržoves bei užpilame padažą. Atsargiai užlenkiame tortilijos galą, o po to vieną po kito šonus. Įvyniojame apatinę dalį į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10–15 minučių. Skanaujame!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Kruopytės virtuvė

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai