Spagečiai Carbonara
|

Spagečiai Carbonara

Ingredientai makaronams:

  • ayvuogių aliejus – 1 valg. šaukšt
  • nedideliais išilgais gabalėliais pjaustyta šoninė – 150 g
  • česnako, traiškytas – 1 skiltelės
  • kiaušiniai – 3 vnt
  • tarkuotas parmezano sūris – 100 g
  • spagečiai – 450 g
  • druska, juodieji pipirai

Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite vandenį. Pasūdykite, bet nepersūdykite!

2. Kol vanduo užvirs, keptuvę įkaitinkite su aliejumi ir kai įkais, pakepinkite šoninės gabalėlius, kol taps traškūs. Dėkite česnaką, išmaišykite ir viską įdėkite į indą.

3. Kitame inde išplakite kiaušinius ir juos išplaktus sumaišykite su sūriu. Jei vanduo užvirė, sudėkite spagečius. Vis patikrinkite ar dar neišvirė, kad nepervirtų.

4. Kai makaronai išvirs, nusunkite visą skystį ir dėkite jau sausesnius makaronus į šoninės indą.

5. Ant visų makaronų užpilkite kiaušinių ir sūrio mišinį bei gerai maišykite, kol matysite, kad gana. Tada makaronus paserviruokite ir pabarstykite prieskoniais. Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai