Sumuštiniai iš Prancūziškų ragelių
Ingredientai:
- prancūziški rageliai: 2
- kiaušiniai: 2
- šaltai rūkytos kiaulienos šoninės juostelės: 4
- čederio sūrio griežinėliai: 2
- salotų lapai
- Dižono garstyčios
- majonezas
- druska
- malti juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kiaulienos šoninės juosteles gražiai apskrudiname iš abiejų pusių ir padedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius.
2. Tada ragelius perpjauname išilgai bei abi puses patepame garstyčiomis ir majonezu.
3. Tuomet ant vienos ragelio pusės uždedame salotų lapų, čederio griežinėlį, skystai iškeptą kiaušinį (jį pagardiname druska bei maltais juodaisiais pipirais), ant viršaus uždedame po dvi šoninės juosteles, uždengiame kita ragelio pusele. Skanaujame!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas