Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė

Ingredientai:

  • žuvies sultinys: 1,2 litro
  • svogūnai: 1
  • morkos: 1
  • sviestas: 1 šaukšto
  • bulvės: 1 (didelės)
  • žuvis: 300 gramų (kokios norisi)
  • „Philadelphia” sūrelis su česnakais: 250 gramų
  • druska
  • krapai
  • svogūnų laiškai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje svogūną susmulkiname, morką sutarkuojame bei apkepiname su sviestu.

2. Tuomet į puodą supilame pakepintas daržoves, užpilame sultiniu bei užviriname.

3. Tada bulvę supjaustome kubeliais bei dedame į puodą su daržovėmis, verdame maždaug 10 minučių, beriame druską, susmulkintą žuvies filė bei sumažinusios kaitrą verdame apie 10–15 minučių. Sudedame sūrelį bei užviriname. Išjungiame viryklę bei sudedame susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai