Keturių sūrių pica
Ingredientai:
- picų tešla – 250 gr
- pomidorų padažas – 90 ml
- mocarela sūris – 80 gr
- gorgoncola sūris – 70 gr
- parmezano sūris – 70 gr
- gruyere sūris (šveicariškas) – 70 gr
- druska
- bazilikas
Gaminimo eiga:
1. Paruoškite tešlą pagal instrukcijas, nurodytas ant pakelio. Iškočiokite 25 cm skersmens picą.
2. Mocarelos sūrį supjaustykite kubeliais, Parmezaną ir Gruyere sutarkuokite, Gorgoncolą sutrupinkite.
3. Picą ištepkite pomidorų padažu, barstykite sūrius. Šiek tiek druskyte pabarstykite ir baziliko prieskoniais.
4. Picą dėkite į 260 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min.