Greita ir paprasta artišokų užkandėlė
|

Greita ir paprasta artišokų užkandėlė

Ingredientai užtepėlei:

  • marinuoti artišokai – 450 g
  • parmezano sūris – 240 g
  • majonezas – 60 ml
  • druska
  • pipirai

Gaminame:
1. Artišokus supjaustykite kuo smulkiau. Galite ir sutarkuoti. Juos sumaišykite su tarkuotu parmezano sūriu ir majonezu. Įdėkite į molinį arba skardinį indą.

2. Įkaitinę orkaitę iki 180 laipsnių, dėkite užkandą į orkaitę ir kepkite apie 20 -25 min. Kai ištrauksite, pabarstykite druska ir pipirais.

3. Galite užtepėlę naudoti ant keptos duonos, ar duoniukų, o gal net ir sumuštiniams patiekti.

Parodyta 35, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai