Pagaminti reikės:

  • kiaušinių – 6 vnt
  • tarkuoto kietojo sūrio – 120 gr
  • graikinių riešutų – 6-7 vnt
  • česnako – 1-2 skiltelių
  • druskos, šviežiai maltų pipirų
  • majonezo

Gaminimo eiga:
1. Kiaušinius išverdame kietai (7-10 min), atvėsiname, nulupame, perpjauname pusiau.

2. Šaukšteliu atsargiai išimame kiaušinių trynius, dubenėlyje sutriname juos šakute. Dedame smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, išspaustą česnaką, kapotus ar smulkintuvu susmulkintus riešutus ir majonezą.

3. Išmaišome, pagardiname druska, pipirais. Gautą kiaušinių įdarą šaukšteliu arba specialiu konditeriniu švirkštu dedame į kiaušinio baltymo puseles. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 5 kartai, 1 vizitų šiandien)