Ingredientai:

  • melionas: 400 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: 150 gramų
  • aliejus: 70 mililitrų
  • miltai: 250 gramų
  • kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje melioną nulupame, pašaliname sėklas, o minkštimą stambiai sutarkuojame bei nusunkiame. Įmušame kiaušinius, beriame cukrų, pilame aliejų bei išmaišome.

2. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Viską gerai išmaišome. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.

3. Tada supilame tešlą į keksiukų formeles. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15–20 minučių (tikriname medinio pagaliuko pagalba). Skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Facebook Comments
(Aplankyta 10 kartai, 1 vizitų šiandien)