Suktinukai su rūkyta žuvimi
Ingredientai:
- karšto rūkymo upėtakis ar kita žuvis
- virti kiaušiniai
- tarkuotas sūris
- majonezas ir jogurtas (1:1)
- druska
- pipirai
- krapai
- agurotis
- svogūnų laiškai
Papuošimui:
- juodos alyvuogės
- petražolės
Gaminimo eiga:
1. Žuvį sutriname su šakute, kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka, įdedame tarkuotą sūrį, majonezą, jogurtą, druską, pipirus, krapus – viską išmaišome ir suvyniojame į aguročio juosteles, užrišame su svogūno laišku (juos reikia užplikyti verdančiu vandeniu 1-2 minutes, tada jie būna minkšti).
2. Papuošiame alyvuogėmis ir petražolėmis.
Recepto autorius: Andžela Labanauskas