Keptos įdarytos paprikos

Keptos įdarytos paprikos

15 sausio, 2018 0

Ingredientai: saldžiosios paprikos: 3; malta kiauliena: 500 gramų; česnakai: 2 skiltelių; malta saldžioji paprika: 1 arbatinio šaukštelio; druska; juodieji pipirai; sūris: kelių gabaliukų; mėgiamų žolelių prieskoniai; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje maltą kiaulieną sumaišykite su prieskoniais. [skaityti toliau…]

Kiaulienos karbonadas su olandišku padažu

Kiaulienos karbonadas su olandišku padažu

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: kiaulienos karbanodo gabalėliai: 4; druska: truputėlio; malti pipirai: truputėlio; kiaušiniai: 2; džiūvėsėliai; aliejus; Padažui: sviestas: 100 gramų; kiaušinių tryniai: 3; druska: truputėlio; malti pipirai: truputėlio; vanduo: 3 šaukštų; citrinos sultys: 1 šaukšto; [skaityti toliau…]

Gardžioji lazanija

Gardžioji lazanija

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: lazanijai skirti makaronų lakštai; kiaulienos faršas: 800 gramų; morkos: 2; paprikos: 1; svogūnai: 1; pievagrybiai: 200 gramų; sultinys: 0,5 litro; pomidorų padažas: kelių šaukštų; fermentinis sūris; prieskoniai; Padažui: sviestas: 1 valgomojo šaukšto; [skaityti toliau…]

Kitokie balandėliai

Kitokie balandėliai

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: malta mėsa: 400 gramų; baltagūžiai kopūstai: 200 gramų; balti ryžiai: 100 gramų; grietinėlė: 100 gramų (12% riebumo); prieskoniai; svogūnai: 1; kečupas: 2 valgomųjų šaukštų; grietinė: 2 valgomųjų šaukštų; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Troškinti šonkauliukai su padažu

Troškinti šonkauliukai su padažu

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: kiaulienos šonkauliukai: 1,5 kilogramo; svogūnai: 2; česnakas: 2 skiltelių; balsamico actas: 1 valgomojo šaukšto; vorčesterio padažas: 2 valgomųjų šaukštų; sultinys: 0,5 litro; pomidorų padažas: 1 valgomojo šaukšto; garstyčios: 1 valgomojo šaukšto; [skaityti toliau…]

„Karališkas“ sprandinės kepsnys

„Karališkas“ sprandinės kepsnys

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: kiaulienos sprandinė; druska (rekomenduojame meškinio česnako druską); pipirai; Paniravimui: kiaušiniai: 2; kietas smulkiai tarkuotas sūris: 2 valgomųjų šaukštų (parmezas, džiugas ar panašiai); Užliejimui: mėgiamas sūris: 100 gramų (rekomenduojame mocarelą); kapotos petražolės: saujos; [skaityti toliau…]