Šokoladiniai - ekspreso morengai

Šokoladiniai – ekspreso morengai

12 sausio, 2018 0

Ingredientai: didelių kiaušinių baltymai – 2 vnt; vanilės ekstraktas – 1 arbat. šaukšt; malta ekspreso kava – 1 arbat. šaukšt; druska – 1/8 arbat. šaukšt; cukrus – 100 gr; vidutinio saldumo šokoladas – [skaityti toliau…]

Šokoladinis putėsis

Šokoladinis putėsis

3 sausio, 2018 0

Ingredientai: sviestas – 1 valg. šaukšt; juodas šokoladas – 120 gr; kiaušinio tryniai – 3 vnt; kiaušinio baltymai – 4 vnt; cukraus pudra – 2 arbat. šaukšt; apelsino tarkuota žievelė – [skaityti toliau…]

Tinginys (receptas su grietine)

Tinginys (receptas su grietine)

25 gruodžio, 2017 0

Desertui reikės: 300 gramų sausainių; 200 gramų grietinės; 0,5 stiklinės cukraus; kakavos; Gaminimo eiga: 1. Puode užkaitiname grietinę, sudedame cukrų, kakavą, supilame ant sutrupintų sausainių. 2. Susliageme ir palaikome šaldytuve, kad sustingtų.Labai greitai pagaminamas ir labai skanus. [skaityti toliau…]

Lengvas pyragaitis prie arbatos ar kavos puodelio

Nekeptas pyragaitis prie kavos puodelio

25 gruodžio, 2017 0

Ingredientai: 2 pakeliai Selga sausainių (naudojau šokoladinius); 1 kg. mėlynių jogurto; 30 gramų želatino; 1 pakelis citrinų želė; kokosų drožlių papuošimui; Gaminimo eiga: 1. Pirmiausia į kvadratinę formą įtiesiame maistinę plėvelę, [skaityti toliau…]

Nutella žiedas

Nutella žiedas

23 gruodžio, 2017 0

Ingredientai desertui: šaldyta mielinė tešla – 225 g; nutella – 1 pakelis; traiškyti žemės riešutai – 1 stiklinė; kiaušinis – 1 vnt; dekoratyvinis cukrus arba paprastas – 1 arbat. šaukšt; Gaminame: 1. [skaityti toliau…]

Grietininis spanguolinis tinginys

Grietininis spanguolinis tinginys

23 gruodžio, 2017 0

Ingredientai desertui: grietinė: 400 gramų (30% riebumo); cukrus: 5 valgomieji šaukštai; vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis; citrinos sultys: 1/2 citrinos; krekeriai: 300 gramų (150 g su aguonomis, 150 g be jų); [skaityti toliau…]

Varškės desertas su želės karūna

Varškės desertas su želės karūna

17 gruodžio, 2017 0

Ingredientai desertui: plakamoji grietinėlė: 500 mililitrų; cukrus: 4 valgomieji šaukštai; vanilinis pudingas: 1 pakelis; kreminė varškė: 750 gramų; želatina: 14 gramų; pienas: 0,5 puodelio; Želė sluoksniui: vaisinė želė: 2 pakeliai; vaisiai arba uogos (gali būti šaldytos ir atšildytos); [skaityti toliau…]

Pertepti vafliai su lazdyno riešutais

Pertepti vafliai su lazdyno riešutais

16 gruodžio, 2017 0

Ingredientai: vaflių lakštai: 6 (didesni); lazdyno riešutai: 150 gramų; sviestas: 200 gramų; kondensuotas pienas: 400 gramų (1 skardinė); šokoladas: 200 gramų (geriausiai pieniškas); Gaminimo eiga: 1. Pirmiausia lazdyno riešutus porą minučių pamaišydami pakepinkime keptuvėje, [skaityti toliau…]