Melionų keksiukai

Melionų keksiukai

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: melionas: 400 gramų; kiaušiniai: 2; cukrus: 150 gramų; aliejus: 70 mililitrų; miltai: 250 gramų; kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje melioną nulupame, pašaliname sėklas, o minkštimą stambiai sutarkuojame bei nusunkiame. [skaityti toliau…]

Varškės keksiukai

Varškės keksiukai

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: miltai: 200 gramų; varškė: 200 gramų; kiaušiniai: 3; kokoso drožlės: 7 valgomųjų šaukštų; cukrus: 150 gramų; sviestas: 150 gramų; kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje išlydykite sviesą, [skaityti toliau…]

Vaisiniai keksiukai su riešutais

Vaisiniai keksiukai su riešutais

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: sviestas: 4 valgomųjų šaukštų; kiaušiniai: 1; cukrus: 100 gramų; nutarkuotos apelsino žievelės: 1; šviežiai spaustos apelsinų sultys: 125 mililitrų; miltai: 140 gramų; kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio; maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio; [skaityti toliau…]

Užkandiniai keksiukai su sūriu ir kumpeliu

Užkandiniai keksiukai su sūriu ir kumpeliu

sausio 13, 2018 0

Ingredientai: kiaušiniai: 2; pienas: 0,5 stiklinės; miltai: 1,5 stiklinės; kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių; tarkuotas fermentinis sūris: 180 gramų; druska; juodieji pipirai; žolelės: pagal skonį; svogūnai: 1 (didelio); aliejus: trupučio (svogūno kepimui); [skaityti toliau…]

„Raffaello“ keksiukai

„Raffaello“ keksiukai

gruodžio 25, 2017 0

Ingredientai keksiukams: kiaušiniai: 3 (dideli); sviestas: 160 gramų (kambario temperatūros); cukrus: 170 gramų; miltai: 100 gramų; migdolai: 100 gramų (sumalti į miltus); pienas: 50 mililitrų; kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio; vanilinis cukrus: 6 šaukšteliai (arba amareto esencija); [skaityti toliau…]

Vaniliniai keksiukai

Vaniliniai keksiukai

gruodžio 24, 2017 0

Ingredientai keksiukams: miltai – 190 g; cukrus – 100 g; kiaušiniai – 2 vnt; alyvuogių aliejus – 40 ml; kepimo milteliai – 1 arbat. šaukšt; druska ; vanilės ekstraktas; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]