Sviestiniai sausainukai

Sviestiniai sausainukai džemu

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: miltai: 1,5 stiklinės; sviestas: 150 gramų; cukrus: 8 arbatinių šaukštelių; pienas: 2 valgomųjų šaukštų; uogienė (arba džemas); Gaminimo eiga: 1. Pradžioje sviestą sutarkuojame su tarka, sumaišome su cukrumi, supilame pieną. [skaityti toliau…]

Greiti sausainiai su nutella

Greiti sausainiai su nutella

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: nutella: mažo stiklainiuko (230 gramų) (kaip pasigaminti naminę Nutellą rasite paspaudę čia); kiaušiniai: 1 (didelio); miltai: 0,5 puodelio (110 mililitrų); Gaminimo eiga: 1. Pradžioje nutellą iki vientisos masės išplakite su kiaušiniu. [skaityti toliau…]

Greiti grietininiai sausainiukai

Greiti grietininiai sausainiukai

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: margarinas: 250 gramų; grietinė: 300 gramų; miltai: 2,5 – 3 stiklinių; kepimo milteliai: 1 pakelio; cukrus: pabarstymui ant sausainių viršaus; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje margariną išsukite su grietine iki košės konsistencijos, [skaityti toliau…]

Kokosiniai sausainiai

Kokosiniai sausainiai

sausio 13, 2018 0

Ingredientai: kokoso drožlės: 1 puodelio (~235 mililitrų); malti migdolai: 1/4 puodelio; kiaušiniai: 1 (didesnio); cukrus: 1/3 puodelio; vanilės ekstraktas: kelių lašelių; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje kokoso drožles, cukrų, maltus migdolus sumaišykite tarpusavyje. [skaityti toliau…]

Sausainiai su džemo lašeliu

Sausainiai su džemo lašeliu

gruodžio 25, 2017 0

Sausainiams reikės: sviesto: 70 gramų; cukraus: 70 gramų; kiaušinių: 1; vanilės ekstrakto: pusė arbatinio šaukštelio; miltų: 170 gramų; kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio; druskos: žiupsnelio; mėgiamo džemo: 50 gramų; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Sausainiai su riešutų sviestu

Sausainiai su riešutų sviestu

gruodžio 25, 2017 0

Ingredientai: miltai: 350 ml; kepimo milteliai: 1 šaukštelis; rudasis cukrus: 0,5 puodelio; kiaušiniai: 2; cukrus: 100 g; riešutų sviestas: 200 g; Gaminame: 1. Pirmiausia visus sausus ingredientus išmaišome, tuomet įmušame kiaušinius, [skaityti toliau…]