Greiti čeburekai

Greiti čeburekai

gruodžio 25, 2017 0

Reikės: 500 g varškės; 3 kiaušinių; 2,5 stiklinės miltų; 1 šaukštelio kepimo miltelių; žiupsnelio druskos; 200 ml aliejaus kepimui; Įdarui: 200 g kiaulienos faršo; 1 kiaušinio; 1 svogūno; 1 skiltelės česnako; [skaityti toliau…]

Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai

Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai

gruodžio 25, 2017 0

Ingredientai patiekalui: mėgiamas faršas: 500 gramų; jaunos cukinijos: 300-400 gramų; svogūnai: 1; česnakai: 3 skiltelės; krapai: pundelis; druska; malti juodieji pipirai; Gaminame: 1. Pirmiausia pasiruošiame cukiniją: ją sutarkuojame vidutinio stambumo (burokine) tarke. [skaityti toliau…]

Guliašas totoriškai

Guliašas totoriškai

gruodžio 25, 2017 0

Ingredientai guliašui: mėsa: 500 gramų; svogūnai: 1-2; rauginti agurkai: 1-2; bulvės: 6-8; česnakai: 1-2 skiltelės; pomidorų pasta: 1-2 valgomieji šaukštai (arba paprasto pomidorų padažo); lauro lapai; druska; pipirai; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Tarkuotų bulvių apkepas su mėsa

Tarkuotų bulvių apkepas su mėsa

gruodžio 25, 2017 0

Ingredientai patiekalui: malta mėsa: 300 gramų; bulvės: 8; česnakai: 3 skiltelės; fermentinis sūris: 100 gramų; kiaušiniai: 2; pomidorų pasta: 2 šaukštai; smulkinti krapai: 1 šaukštas; grietinė: 4 šaukštai; smulkinti raudonėliai: 1 šaukštelis; [skaityti toliau…]

Lazanija su mėsa ir grybais

Lazanija su mėsa ir grybais

gruodžio 24, 2017 0

Ingredientai patiekalui: lazanijos lakštai; malta mėsa – 500 gr; grybai – 800 gr; svogūnai – 2 vnt; morkos – 3 vnt; grietinėlė – 350 ml; įvairūs prieskoniai; aliejus; sviestas; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Šonkauliukai su padažu

Šonkauliukai su padažu

gruodžio 24, 2017 0

Ingredientai patiekalui: šonkauliukai – 1 kg; pomidorų padažas – 3 valg. šaukšt; majonezas – 3 valg. šaukšt; citrina; sojų padažas – 2 valg. šaukšt; druska; malti juodieji pipirai; svogūnai – 3 vnt; [skaityti toliau…]

Škotiški kiaušiniai

Škotiški kiaušiniai

gruodžio 23, 2017 0

Patiekalui reikės: kiaulienos faršo: 500 gramų; kiaušinių: 5 (4 kietai virtų, 1 žalio); maltų džiūvėsių: 50 gramų; svogūnų: 1; mėgiamų mėsos prieskonių: žiupsnelio; druskos: žiupsnelio; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje paruošiame sumaltą mėsą: įmušame kiaušinį, [skaityti toliau…]