Vištienos piršteliai

Vištienos piršteliai

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: vištienos file: 2; kiaušiniai: 2; miltai: vištienos apvoliojimui; mėgiami prieskoniai; aliejus: kepimui; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje vištieną supjaustykite pailgais piršto storio gabalėliais. Berkite prieskonius, išmaišykite, leiskite pasimarinuoti.2. Tuomet kiaušinius išplakite. [skaityti toliau…]

Makaronų ir maltos mėsos apkepas

Makaronų ir maltos mėsos apkepas

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: smulkūs vermišeliai: 250 gramų; virta mėsa: 400 gramų (naudota vištiena); svogūnai: 1; kiaušiniai: 1; sultinys: 100 mililitrų; alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų; krapai (neprivaloma); druska; pipirai; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje makaronus kelias minutes pavirkite, [skaityti toliau…]

Maltinukai su morkomis

Maltinukai su morkomis

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: malta vištiena: 500 gramų; tarkuotos morkos: 300 gramų; kiaušiniai: 1; kuskusas: 1 šaukšto; druska; pipirai; natūralus jogurtas: 500 mililitrų; aliejus: kepimui; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje maltą vištieną sumaišome su kiaušiniu, [skaityti toliau…]

Saldžiarūgštės vištos blauzdelės

Saldžiarūgštės vištos blauzdelės

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: vištos blauzdelės: 4-5; sojų padažas: 0,25 puodelio; rudasis cukrus: 1 valgomojo šaukšto; alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto; aštrus padažas: 1 valgomojo šaukšto; vaisinis čatnis: 1 valgomojo šaukšto (indiškas padažas); Padažui: sojų padažas: 1 valgomojo šaukšto; [skaityti toliau…]

Kitokie balandėliai

Kitokie balandėliai

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: malta mėsa: 400 gramų; baltagūžiai kopūstai: 200 gramų; balti ryžiai: 100 gramų; grietinėlė: 100 gramų (12% riebumo); prieskoniai; svogūnai: 1; kečupas: 2 valgomųjų šaukštų; grietinė: 2 valgomųjų šaukštų; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Kiniška vištiena "Guo bao"

Kiniška vištiena “Guo bao”

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: vištienos file: 300 gramų; kukurūzų krakmolas: 50 gramų; Marinatui: sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto; actas: 1 arbatinio šaukštelio (naudota obuolių); skystas medus: 1 valgomojo šaukšto (natūralus arba dirbtinis); maltas imbieras: 2/3 arbatinio šaukštelio; [skaityti toliau…]